Vrije wil | contact@vrijewil.nl
www.vrijewil.nl

Bouwmaterialen

Cholesterol

Elektro-magnetische straling
- Dect telefoons: meestal de sterkste bron van em-straling in een woning. Wil je graag draadloos bellen in huis koop dan een ecodect plus telefoon en vergeet niet deze modus ook in te schakelen ;-)
- Wifi: zet minimaal een tijdschakelklok tussen de voeding van je router en het stopcontact en laat deze de stroom van de router uitschakelen tussen bijvoorbeel 23.00 en 7.00 uur, zodat je nachtrust in ieder geval niet door je eigen modem negatief beïnvloed wordt.
- Mobiele telefoon 's nachts niet op je nachtkastje naast je bed. Probeer ook om hem niet op je lichaam te dragen en zeker niet in je borstzakje of in je bh! Bel bij voorkeur met een bedraad oortje of in de handsfree stand. Bellen in de auto is af te raden. Niet alleen vraagt het aandacht die je beter op het verkeer kunt richten, maar doordat de auto een zgn. kooi van Faraday is zal de telefoon op hoog vermogen gaan stralen om een goede verbinding in stand te kunnen houden.
- Gebruik in geen geval een magnetron

Farmacie
- Ayurveda

Gebit
- Ramiel Nagel - Genees tandbederf: www.bol.com/nl/p/genees-tandbederf/9200000011366440
- Verdoving schadelijk
- Amalgaan
- Fluor: Gebruik géén fluor tabletten of tandpasta met fluor. Lees bijvoorbeeld dit artikel eens door (Engels)

Huid
- Veel zonnebrandmiddelen bevatten kankerverwekkende stoffen. Het is daarom aan te raden om biologische producten daarvoor te gebruiken.
- Veel deodoranten bevatten Aluminium, hetgeen het ontstaan van borstkanker kan bevorderen.
- Alle huidproducten die gebaseerd zijn op aardolie zijn in meer of mindere mate schadelijke. Het is aan te raden om alleen huidproducten op basis van natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

Kankerbehandelingen
- Medicinale cannabis van goede kwaliteit
- Ayurveda ter ontgiftiging en ondersteuning van het lichaam en om de bijwerkingen van de reguliere behandelingen te verzachten.

Melk
- Gebruik uitsluitend rauwe melk of biodynamische volle melk

Suiker
- Gebruik geen witte suiker, maar ruwe, ongeraffineerde rietsuiker, oerzoet, jaggery, sharkara, palmsuiker, palmbloesemsuiker, Ahornsiroop, Stevia

Vaccinaties
- Nederlandse vereniging kritisch prikken: nvkp.nl
- Tinus Smits: www.tinussmits.nl
- Documentaire Vaxxed die voor zover ik weet nog niet in Nederland verkrijgbaar is 

Voeding
- Minimaal biologische voedingsproducten, maar beter nog biodynamische producten

Voeten
- Probeer zoveel mogelijk op blote voeten te lopen binnenshuis en gebruik buitenshuis bijvoorbeeld Vibram- of Leguano schoenen

Water