Vrije wil | contact@vrijewil.nl
www.vrijewil.nl


Wie ben ik


Ik ben Ernst van de Goot en ik ben nu circa 20 jaar bezig om mij meer bewust te worden

Ik ben voornamelijk op verschillende plaatsen in het bedrijfsleven actief geweest, met uitzondering van de periode 1997 tot 2001, toen ik fulltime meditatie leraar was. Momenteel ben ik zelfstandige.en ben ik mij aan het verdiepen in Ayurveda.

In de loop van de jaren ben ik er achter gekomen dat ik om geluk te kunnen ervaren, ik mijn hart voor mijzelf moet openen en mijzelf weer moet gaan voelen. Dit blijkt voor mij een proces te zijn dat stap voor stap gaat. Telkens wanneer ik wat meer ga voelen, ga ik diepere gevoelens van geluk ervaren, maar ook voelen, waarom ik er ooit voor gekozen heb om mijzelf af te sluiten. In veel gevallen kom ik dan dingen tegen die ik emotioneel nog moet verwerken. Door dit aan te gaan ben ik in de loop der jaren steeds dichter bij mijzelf aan het komen.

Met dit proces help ik graag anderen! Ik vergelijk het met puzzelen: iedereen heeft zijn eigen puzzel te leggen en dan is het vaak fijn als iemand met je meekijkt op het moment dat je even niet verder komt. Een buitenstaander ziet vaak wel een stukje wat ergens kan worden aangelegd, waardoor je zelf ook weer verder kunt. Bij mijn eigen puzzel vraag ik ook af en toe de hulp van andere puzzelaars om even mee te kijken :-)